Keluarga Besar Alumni SMA Negeri 1 Sidareja Cilacap

yang jauh mendekat, yang dekat merapat, yang merapat jadi hangat, yang hangat tambah semangat

ning endi batir-batirku angkatan 1996 sing lulus taun 1999.

batirku kabeh sing tek tresnani,
aku SUGIANTO ganu aku diceluke SUGI. aku mlebu SMA KUNCI taun 96, tapi
sedurunge aku munggah kelas-2 aku pindah maring Jakarta.
dadi bisa bae kanca2ku pada wis kelalen aring aku.
wektu semono aku kelas siji, wali kelasku pak KATIRAN. Aku dadi ketua
kelase. batir2ku:

ASIH (sing ramane duwe toko olahraga neng pasar karna, hobine tenis
lapangan)

DAVID (dramerku sing gayane merguyokna)
Sutianto (bocah cisumur)
siti aminatun juhriyah (ya batirku SMP)
slamet (cah Gandrung)
lan liya2ne…
siki pada neng endi yah?? nek anan sing ngerti, tulung aku di-info ya??
suwusn….

mas Zaki (pembina Pramuka) esih neng kunci ora??
nek ana kancaku sing neng jakarta, aku mesti bakalan nggoleti.
dul cah gandrung….. suwun ya atas infone….

 

Dikirim oleh : Sugiyanto (1996-1999)

3 responses to “ning endi batir-batirku angkatan 1996 sing lulus taun 1999.

  1. smansasidareja August 8, 2008 at 4:34 pm

    kowe biyen kelas siji apa ? mesti wis kelalen lah

  2. sahri August 8, 2008 at 4:42 pm

    biyen sampeyan kelas apa ? aku biyen nang kelas 1 C

  3. teguh August 16, 2008 at 4:29 pm

    sugi koe mesti cah gandrung… smpne nurul ya…..
    sahri koe sing biyen manggone nang pojokan yah bareng jois….
    mas Zaki << ngode nang kecamatan bantarsari…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: