Keluarga Besar Alumni SMA Negeri 1 Sidareja Cilacap

yang jauh mendekat, yang dekat merapat, yang merapat jadi hangat, yang hangat tambah semangat

Masih Sekitar Reuni di Rumah Ristanti

Lihat…

Dengar…

Rasakan…

10 responses to “Masih Sekitar Reuni di Rumah Ristanti

  1. jule January 23, 2009 at 2:06 pm

    bagus….klasik n unik…me representasi kan acara kemaren bangett….
    dan…acara selanjutnya musti lebih “berrassa…”

  2. bangsari January 23, 2009 at 2:16 pm

    nang kene deneng ora keton apa apa yah. apa lampune mati enggane?

  3. jule January 23, 2009 at 2:31 pm

    ya nganggo senthir mas…ben keton..pancen mandan burem wong klasik…hehehe
    kuwe lakone pada protes….adegane akeh sing diedit…kena sensor apa yaaa?..

  4. singgih_02 January 23, 2009 at 2:34 pm

    Kie sing jenenge Jaman Kemajuan! foto bisa dilebokna nang vidio (jan jan ndeso koe lah nggih!!!) eh tp dibukake alon banget nang honku loh dadi ra sabar tekan rampung wis tek tutup mbok darani lagi ndeleng bokep koh!!!!!!! ehh ehh
    covere aku bisa laku keras kue! MOHON JGN DI UNDUH..!!!!!!!

  5. jule January 23, 2009 at 2:44 pm

    huahahaha….
    payu nggih…tapi nang empire…tur sering dirampas krn bajakan…walah walahh…..

  6. prie January 23, 2009 at 3:27 pm

    beeeeeh manteplah…..tapi aku nang poto koh dadi wadon, nganggo krudung maning, hiks hiks…..

    deneka sing jejeran mba tanti karo ibun ya? jule ya… broken heart ya ….. apa bronkitis ya……hua hua….

  7. Tatow'90 January 23, 2009 at 9:21 pm

    Wahhh pokoke mateplah ….
    Apa maning angger ana polah-polahe anak-anake alumni
    kayane lewih seru maing lho.
    Tapi kurang akeh maning fotone …

  8. Anton S (IPS1) January 23, 2009 at 10:24 pm

    Lumayan apik lah,,
    Siip bgt,,hehe

  9. siyanto dsantoso January 23, 2009 at 10:56 pm

    “………………………………………………………………………………..”
    bissmillah,
    videone apik banget,… sayange akune kan langka,
    kapan_kapan reunine nang kost-anku bae yah…..
    kangen nehhhhhhhhhhhhhhhh sama kalian semua,
    I miss and big hug for you all friends

  10. Triyatno`96 September 4, 2009 at 9:46 pm

    gambare apik dadi aku kepengin melu nek ana kegiatan kumpul2, nek ana kabar arep kumpul aja kelalen kabari aku ya tanti. aku kangen aring batirku kabeh kang smanesida angkatan 96 kususe jurusan Fisika. Tanti due e-mail batire dewek ora sih sapa bae sing esih kontak karo kowe. aku kangen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: