Keluarga Besar Alumni SMA Negeri 1 Sidareja Cilacap

yang jauh mendekat, yang dekat merapat, yang merapat jadi hangat, yang hangat tambah semangat

Buka Puasa Bersama

Bro and Sist

Gak terasa ya, wadah komunikasi kita di dunia maya sudah memasuki usia satu tahun, selain bisa ketemu bareng kanca-kanca lawas, banyak banget hal-hal yang menarik kita dapatkan. Untuk memperingati ultah perdana blog dan milis kita, kita mau ngadain acara yang menarik. Apalagi kalau bukan gathering with alumni.

Nah karena acara ini bertepatan dengan bulan suci ramadhan, acara ini dikemas dalam bentuk buka puasa bersama, tapi teuteup acara ini terbuka buat yang non-muslim (sing penting mbayar dewek-dewek).

Buka puasa ini mengambil tempat elit di jakarta pusat (keren kan bro!) tapi jangan kawatir biar dikawasan elit tetep bisa ngirit. Penasaran kapan dan dimana mo diadaain? ini dia tanggal maiinya

Hari/ tanggal : Jum’at 4 September 2009
waktu   : Jam buka puasa utk wilayah DKI dan sekitarnya (kudu dateng lebih awal lo)
Tempat : Food Court Belakang Menara BDN – kawasan sabang jakarta pusat (download denah)
Biaya : Bisa ditentukan sendiri – (kan bs bs, jadi biayanya sesuai yang di pesan)

tentang lokasi:
lokasinya persis dibelakang menara BDN (aka Bank Syariah Mandiri), BDN sendiri belamat di jalan MH Thamrin No 5 – sing gedunge coklat sebelah hotel saripan. Kalau bawa kendaraan pribadi parkiranya di belakang bdn, masuk lewat bdn

if any question pls feel free co cantact me at 081382536525/02192743474, singgih 085292467890, yuli 081586219465

46 responses to “Buka Puasa Bersama

  1. prie_00 September 2, 2009 at 3:39 pm

    pertamax……
    mantep dah….
    bogor siap meluncur

  2. bowo_06 September 2, 2009 at 3:41 pm

    mohon maaf sebelumnya

    ijin tidak bisa hadir / ikut, dikarenakan berbarengan dengan

    buka bersama di departemen

    ^_^

  3. Sarkim September 2, 2009 at 3:44 pm

    sudah kebayang mo pesan cendol, klapa muda, mendoan, kolak, abis itu kemlakaren.

  4. rohibun 2002 September 2, 2009 at 3:47 pm

    asem kegisitan nang prie koh

    siap datang komandan!

    2002 mangkat kabeh ya

  5. prie_00 September 2, 2009 at 3:49 pm

    kawus siki bun…..tulih seurunge posting komen disit…ha ha..

  6. Binardi'97 September 2, 2009 at 3:53 pm

    waduh… aku kur nangis thok… ra bisa melu..hari jum’at kerjaanku ra bisa di tinggal je… kayane absen aku… titip salam bae go sedulur se alumni…

    • jule winchester September 3, 2009 at 12:35 pm

      kang binardi…
      kerjaan emang tiada akhir…eheheh…
      angger tesih bisa nyusul. nysusul aja,,,engko dipesenna mendoan…ihihihi…
      apamaning angger tekane pas..pas arep pada mbayar…sisan mbayari..eheheheh…

      • Binardi'97 September 4, 2009 at 1:43 pm

        kang jule itu namanya jatuh ketimpa tangga… hahaha wis tekane telat, urung mangan, kur tinggal mbayar.. kancane bubar… haha .. kur ambekane thok ngos ngosan… piss ahh..

  7. fleacool September 2, 2009 at 3:54 pm

    siap berangkat juragan😀
    nek bisa di posting lah peta utawane denahe bun…
    aku mangkate mandan mepet dadi ben ora mawi nggoleti nggone maning langsung ke tujuan getho😀

  8. Sutrisno September 2, 2009 at 4:17 pm

    mohon informasi ini untuk angkatan berapa?

  9. Sugeng September 2, 2009 at 5:08 pm

    wuih…. jauh amir…..

    coba neng sidareja baen….

    tulin akeh sing melu…..

    rgdz
    SA

  10. narto,1.4. '95 September 2, 2009 at 11:35 pm

    kue angkatan pira baen kang…?mbok aja adoh-adoh yaaa…sing edekan baelah……

  11. narto,1.4. '95 September 2, 2009 at 11:37 pm

    ulih ngawa anake karo bojone mbok kang..?

  12. indra September 3, 2009 at 2:42 am

    aku neng semarang lha py mangkate meng jakarta…….
    bun sipake reuni akbar all alumni tahun iki iso ora……?
    sudah lima tahun aku lebaran nda pulang jd ga pernah ngerasain reuni ma teman2.
    buat alumni angkatan 2002 salam bahagia.
    miss u all……..

  13. joe2 September 3, 2009 at 10:24 am

    wahhh jauh bgt, muuph lom bs ikt…

  14. Ndartosing_ September 3, 2009 at 11:39 am

    wis oke ngesuk mangkat lah..see u

  15. Binardi'97 September 3, 2009 at 11:39 am

    nah… ide ne mas indra bener siapkan reuni akbar… aja di SMA kunci… mas indra apamaning nang semarang aku sing nang bandung be kadohen hehehe I love u full ALUMNI SMA KUNCI…..PISS AH..

  16. jule winchester September 3, 2009 at 12:14 pm

    angger rame koh ya mandan ngobati kangen kampung halaman..apamaning angger lambene wis pada cricitan bahasane dewek…jian,,,ra usah bali asal kumpul nang endi bae tempate mesthi enak..plus panganane ya panganan kampung..heheh
    insyaAllah siap mangkat…
    pengin nyengi batir…tapi aku rung duwe batir,,:(
    yawis dewekan bae lahhh

  17. Utomo, IPS '89 September 3, 2009 at 2:19 pm

    Aku ora puasa, merga beda keyakinan (moga-moga alumni isih bisa menghargai beda keyakinan kaya gemiyen), tapi sebenere aku sih kepengin melu kumpul-kumpule. Ora apa-apa mbok, nek ana sing kepengin kumpul thok?
    Mung karena aku nang Malang, ya ora bisa. Salam bae kanggo kanca-kanca alumni.

    • fleacool September 4, 2009 at 10:32 am

      para alumni sangat menghargai perbedaan kok mas…
      enjoy aja lagi kalau mau sekedar ngumpul2 ma hahahihi😀
      aja kelalen mas, melu ngumpul2 lebaran+3 ya😉

      • Utomo, IPS '89 September 4, 2009 at 11:01 am

        Syukur, syukur, soale jaman siki wis wolak-walik hehehe…… Tapi jane aku yakin sih, mung sekedar ngomong thok, memastikan heheheh….

  18. nDARTO_boomerS_02 September 4, 2009 at 9:53 am

    siji loro telu…aku melu…BERLAKU UNTUK UMUM

  19. Binardi'97 September 4, 2009 at 1:50 pm

    kanggo sedulur kabeh… aja kelalen pas buka bersama pd photo2 sing akeh ngko gari di upload.. men sing pd ra bisa melu… ngerti kaya aku.. kiye. hehe..

  20. fleacool September 4, 2009 at 5:18 pm

    sekarang saatnya jalan….
    ngko tek upload lah photo2 narsise😀

  21. nugroho September 4, 2009 at 9:37 pm

    waduh aku jum’at giye ora bisa melu! kerjaku ndilalah jatah sore! salam bae nggo rekan2 alumni!

    Moderator acara reuni ngesuk nang nggone mas dani tanggale tulung dipastikna sisan! H3 apa H+3, ndakan ana sing bingung kaya aku! matur nuwun!

  22. Triyatno`96 September 4, 2009 at 10:11 pm

    wah aku ketinggalan inpormasi, aku mbene maca ana kegiatan padahal aku nang bogor perek aring jakarta, jan janeh nek ora telat pasti aku melu. njaluk inpormasine bae kepriwe acarane rame apa ora?
    terus maning reunine nang sidareja ngesuk lebaran di pastikna tanggale karo lokasine nek bisa nang pereke sekolahane dewek men aku bisa dolan aring sekolahan mengenang masa lalu. Tanti esih kemutan mbonceng pitku nggal dina ora nek bali? batire dewek sing esih kontak karo kowe sapa baen aku kur due batir koe tok sing esih bisa tek hubungi. dadang, cicus, joko, susi kepriwe kabre?

    • prie_00 September 5, 2009 at 8:34 am

      Kang bogore endi? cedek yu tanti apa? nek kang bogor aq thok sing teka karo semngat 45 ne.
      aq nang indraprasta…

      • Triyatno`96 September 5, 2009 at 7:29 pm

        aku nang darmaga cibeurem perek umaeh bupatine siki. kono indraprastane nang jl apa? aku sering aring nganah nek aku aring umaeh pak fadjar/bu sri murtini dosen FKH jl parikesit raya57. tiap dina aku jg aring pasar warung jambu embret nggolet receh. apa kowe Supri cah mingguan?

  23. prie_00 September 5, 2009 at 9:02 pm

    indraprasta jl.pandawa raya. supri FKH cah mingguan siki nang kalimantan karo bojone kayaluh….aku cah kenil. nek kang warung jambu ya cedek, munggah mengduwur paling 700m.

  24. Triyatno`96 September 5, 2009 at 9:29 pm

    oh ya ngerti, aku nek tuku alkohol jg nang friskonina perek kono. kapan2 ketemu ya men tambah akrab. aku tiap dina muter2 bogor kaya gangsing kang bogor barat, timur, utara, selatan, tengah tek ambaih nggal ndina. apal kabeh kecuali sing urung ngerti.
    aktifitase kono nggal dina nang bogor apa nang jakarta, aku mbene maca blog smanesida deneng rame banget dadi kepengin melu nimbrung. nek nang bogor aku kur kenal tanti tok wong kang sma, tapi ternyata akeh banget dulurku kang sidareja dadi bisa nggo nambani kangen aring kampung halaman.

    • prie_00 September 7, 2009 at 11:43 am

      calon walikota bogor kayane luh dadi wilyah bogor terus ditinjau…he he….
      aq sering nang bogor…paling kadang2 meng jakarta nek ana kerjanan nang kana, alumni sma1 nang sing suka pada kumpul juga lumayan ana 6 wong (bahasa gaule bogorian)….nek rika pengin ketemu alumni sma nang bogor teka baen meng hall tanah baru dina minggu jam 4tan pada badmintonan…..
      nek grp ketemu aku nang tempat embretku…Jl.Pandawa raya blok b1 no.11

  25. Singgih_02 September 7, 2009 at 11:24 am

    kang nugroho…ngesuk acara silaturahmine tgl 23 september pukul 9.30 tetap di rumah mas dhani

  26. Anton S '96 September 15, 2009 at 7:43 am

    Met Pagii,,
    Triyatno rika mbiyen jurusane apa,,Cah Fisika ya?
    Ak be lulusan 96,jurusan Sosial,,
    Ak kelas sijine karo Tanti ya sekelas,,
    Nek ana reuni maning melu ya,,soale angkatan 96 sing aktif melu ngumpul2 kur ak karo Tanti tok,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: